One-Stop-Shop | Intertruck
 
Home / Intertruck Group / One-Stop-Shop

Tags

One-Stop-Shop
A-merken
Intertruck merk
uniek assortiment
kwaliteit
Intertruck Group
assortiment

One-Stop-Shop

Intertruck Group biedt haar klanten een uniek One-Stop-Shop concept. Ons assortiment bestaat inmiddels uit meer dan 35.000 artikelen, direct uit voorraad leverbaar. Door intensieve samenwerking met onze leveranciers hebben we daarnaast snel toegang tot meer dan 200.000 artikelen.

 

One-Stop-Shop belofte waarmaken
In onze ruime historie hebben wij een zeer uitgebreid assortiment en een schat aan productkennis opgebouwd. Klanten kunnen bij ons dan ook terecht voor alle bekende A-merken. Daar voegen wij een breed en snelgroeiend assortiment producten aan toe van ons eigen Intertruck merk. Al onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen en OEM-specificaties. De combinatie van ons assortiment A-merken en ons eigen Intertruck merk is uniek in de markt. Zo maken wij onze One-Stop-Shop belofte waar!

 

Actueel aanbod
De ontwikkelingen in onze branche gaan razendsnel. Daarom reizen onze productmanagers de hele wereld over op zoek naar de nieuwste producten. Wij zijn dus continu bezig met het actualiseren van ons productaanbod. Dat betekent aan de ene kant daar waar nodig producten toevoegen, en aan de andere kant zorgen dat onze producten worden voorzien van de nieuwste technologieën.

 

Snelle levering
Door de ervaring die wij in de afgelopen decennia hebben opgedaan, beschikken wij over een zeer uitgebreid logistiek netwerk. Hierdoor kunnen wij een snelle en constante levering van onze producten en diensten garanderen.

 

 

Wilt u meer weten over ons assortiment? Bezoek dan nu onze webshop of bekijk onze catalogus. U kunt natuurlijk ook contact opnemen met onze verkoopafdeling.