Intertruck Group | Intertruck
 
Home / Intertruck Group

Tags

Kennis
50 jaar ervaring
heavy duty
klantgericht
Intertruck Group
innovatief
Intertruck merk
One-Stop-Shop

Intertruck Group

Al meer dan 50 jaar is Intertruck Group toonaangevend in de heavy duty sector. Wij zijn dé specialist op het gebied van onderdelen voor trucks, trailers, bussen en off-highway voertuigen. In de Benelux zijn we zelfs marktleider. Intertruck opereert zelfstandig binnen de internationale divisie van Unipart Group of Companies (UGC).

 

Internationale groei
Ons hoofkantoor is gevestigd in Rotterdam (Nederland). In het afgelopen decennium hebben we ook vestigingen geopend in Duitsland, Dubai en Zambia. Daarnaast werken we met een groeiend netwerk van regionale distributeurs in Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

 

Uniek assortiment
De drijvende kracht achter de groei van ons bedrijf is dat wij een zeer ruim assortiment hebben. Als geen ander slagen wij erin vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Intertruck biedt haar klanten een uniek One-Stop-Shop concept. U kunt bij ons terecht voor alle bekende A-merken. Als aanvulling daarop leveren we een snelgroeiend assortiment producten van ons eigen Intertruck merk. Een unieke combinatie!

 

Kennis en ervaring
De ervaring en de productkennis die wij in de afgelopen 50 jaar hebben opgedaan komt tot uitdrukking in de producten van ons Intertruck merk. En gebruiken we daarnaast bij de ontwikkeling van onze innovatieve klantconcepten. 

 

Solutions made to fit
Die klantconcepten noemen wij onze ‘Solutions made to fit’. Intertruck denkt graag mee met haar klanten. Hierbij is de insteek flexibiliteit en het bieden van innovatieve oplossingen.
Kortom: Intertruck Group combineert kennis en expertise met een stevige focus op service. In combinatie met ons unieke assortiment en onze ‘solutions made to fit’, maakt dat ons de ideale partner voor de heavy duty aftermarket.