Draad en kabel op maat | Intertruck
 
Home / Draad en kabel op maat

Draad en kabel op maat

Na de introductie van onze aanhanger verlichtingskits voor de industrie, bieden we vanaf nu nog een tijd- en kostenbesparende oplossing. Wij leveren draad en kabel per project op maat. Dat werkt wel zo makkelijk.

Elk voertuig zit vol elektrische en elektronische systemen die worden verbonden middels vele meters elektriciteitskabel. De inkoop van grote rollen kabel is niet alleen kostbaar, maar neemt ook nog eens veel ruimte in beslag in de werkplaats. Voor de monteur kost het per project veel tijd om de benodigde kabel af te rollen, te meten, knippen en de stekkers eraan zetten.

Besparen door service

Om het werk tijdens de bouw van voertuigen te vergemakkelijken, voegen wij extra service toe aan onze producten. Ons assortiment draad en kabel hebben wij altijd aangeboden op rol of haspel in verschillende lengtes. Om te kunnen besparen in de werkplaats op de productietijd, leveren wij nu ook de meeste typen draad en kabel per project op maat, eventueel met stekkers. Dat werkt makkelijker voor de monteur, neemt minder ruimte in beslag en er wordt alleen gekocht wat echt nodig is.

Van bulk tot project

Onze draad en kabel komt in bulkverpakking binnen en wordt in ons magazijn op voorraad gehouden. Wij hebben geïnvesteerd in speciale apparatuur om exact te kunnen meten en knippen wat de klant nodig heeft. Vervolgens wordt de kabel machinaal gehaspeld naar een handzame verpakking. Uiteraard zorgen we ervoor dat de materialen pas op de plank liggen wanneer ze daadwerkelijk nodig zijn.

Assortiment draad en kabel

Ons assortiment draad en kabel bestaat uit een groot aantal types, kwadraturen en kleuren en is van uitstekende kwaliteit. Bij het samenstellen van het assortiment is specifiek rekening gehouden met het gebruiksgemak voor de monteur; de kabels zijn soepel, makkelijk te strippen en worden standaard op een haspel geleverd.

 
 

Normering en typeaanduiding

Voor onze montagedraad en trailerkabel wordt de DIN 76722 norm gehanteerd. Dit is een norm speciaal voor wegvoertuigen welke wordt gebruikt door de meeste OE leveranciers en fabrikanten in de automotive sector.

De norm geeft informatie over de aard van de draad, de gebruikte isolatie- en mantelmaterialen en overige ontwerpkenmerken. Met andere woorden, de typeaanduiding. Deze typeaanduiding bestaat uit verschillende groepen waarbij eerst het type draad wordt gespecificeerd en vervolgens de constructie van binnen naar buiten wordt vermeld. Bij Intertruck kom je onder andere FLRY en FLRYY aanduidingen tegen. Met deze typeaanduidingen ben je verzekerd van de juiste specificaties en toepassing en werk je volgens de geldende normering.

 
 

Complete kits leverbaar

       

Speciaal voor iedereen die trekkend en getrokken materieel bouwt en opbouwt, stellen wij pakketten met onderdelen samen, specifiek voor dat project waar jij mee bezig bent. Dat scheelt in tijd en kosten en levert zo heel wat voordeel op.

Waar het begon bij het leveren van losse onderdelen, hebben veel van onze klanten het gemak ontdekt van de totaaloplossing. Het inkopen van de benodigde onderdelen bij één leverancier levert tenslotte veel voordeel op. Wij hebben jarenlange ervaring in de branche en werken met diverse klanten in de industrie, waar voertuigen en aanhangers worden gebouwd en opgebouwd. Wij luisteren naar de vraag vanuit deze markt en spelen daarop in.

Dankzij onze ervaring, de kennis van onze eigen technisch engineers en de intensieve contacten die wij hebben met fabrikanten, zijn de mogelijkheden ongekend. Speciaal voor iedereen die voertuigen en aanhangers bouwt en opbouwt, stellen wij pakketten met onderdelen samen, specifiek voor dat project waar jij mee bezig bent. Wij werken met je samen, komen bij je aan tafel en luisteren naar wat jij echt nodig hebt. En hebben wij iets niet in ons assortiment? Dankzij de intensieve samenwerking met onze ruim 100 leveranciers, zijn onze mogelijkheden eindeloos. Dat scheelt in tijd en kosten en levert zo veel voordeel op.

 
 
Publicatiedatum: 
dinsdag, september 21, 2021