Ons Intertruck merk | Intertruck
 
Home / Intertruck merk / Ons Intertruck merk

Tags

Intertruck Group
kwaliteit
onderdelen
truck
trailer
One-Stop-Shop
kennis en expertise
OEM-specificaties

Ons Intertruck merk

Intertruck Group biedt haar klanten een uniek One-Stop-Shop concept. Daarvan is ons Intertruck merk een essentieel onderdeel. Met dit merk geven wij klanten toegang tot onderdelen, geproduceerd volgens Europese normen, tegen concurrerende prijzen.


Kwaliteit is leidend

Wij garanderen een constante kwaliteit voor het gehele Intertruck assortiment. Alle producten worden geproduceerd volgens OEM-specificaties en voldoen aan de relevante E-keuren en ISO/DIN normen. Alleen OE- of A-merk fabrikanten komen in aanmerking voor het fabriceren van onze producten. Intertruck hanteert een strenge selectieprocedure voor haar leveranciers. Daarna worden ze regelmatig gecontroleerd door onze medewerkers.

 

Zeker van onze zaak
Door deze manier van werken zijn wij zeker genoeg van onze zaak om onze naam op onze producten te zetten. Op ieder Intertruck onderdeel staat naast ons logo ook het artikelnummer. Dat verhoogt de traceerbaarheid. Op al onze producten geven wij een garantie van minimaal 1 jaar.

 

Kennis & expertise
In ons 60-jarig bestaan hebben we schat aan productkennis opgebouwd. Die expertise komt natuurlijk goed van pas bij de ontwikkeling van de Intertruck producten. Ons merk is onderdeel van een bedrijf met tientallen jaren ervaring in de heavy duty branche.

 

Uitstekende beschikbaarheid
Alle Intertruck producten zijn uit voorraad leverbaar. Zo garanderen we een snelle en constante aanvoer. Onze producten genieten dan ook een enorme populariteit.  Ook omdat we ons assortiment zorgvuldig samenstellen, waarmee we een uitstekende marktdekking garanderen.

 

Investeren in uitbreiding Intertruck merk
Gezien de groeiende vraag naar Intertruck producten, investeren we de komende jaren fors in de uitbreiding van ons assortiment. Wij willen dat dit zo actueel mogelijk is, om aan de veranderende marktbehoefte te blijven voldoen.

Al met al reden genoeg om ook te kiezen voor het Intertruck merk.

 

Overzicht van de Intertruck merk productlijnen