Aanhanger totaaloplossing | Intertruck
 
Home / Aanhanger totaaloplossing

Aanhanger totaaloplossing

Waar het begon bij het leveren van losse onderdelen, hebben veel van onze klanten het gemak ontdekt van de totaaloplossing. Het inkopen van de benodigde onderdelen bij één leverancier levert tenslotte veel voordeel op. Wij hebben jarenlange ervaring in de branche en hebben onze contacten geïntensiveerd met de industrie, waar voertuigen en aanhangers worden gebouwd en opgebouwd. Wij luisteren naar de vraag vanuit de markt en spelen daarop in.

Dankzij onze ervaring, de kennis van onze eigen technisch engineers en de intensieve contacten die wij hebben met fabrikanten, zijn de mogelijkheden ongekend en kunnen wij ons aanbod en dienstverlening uitbreiden.  

Speciaal voor iedereen die voertuigen en aanhangers bouwt en opbouwt, stellen wij pakketten met onderdelen samen, specifiek voor dat project waar jij mee bezig bent. Dat scheelt in tijd en kosten en levert zo een heleboel voordeel op.

 

Trailer verlichtingskits

Naast de onderdelen uit ons bestaande assortiment voor eerste montage, hebben wij complete verlichtingskits voor aanhangers samengesteld. Want wij weten als geen ander dat de bouw van een aanhanger veel tijd kost. En dat begint al bij het selecteren van onderdelen. Voor de verlichting ga je op zoek naar een geschikte kabel, een goede verdeeldoos, de juiste connectoren, lampen en gereedschappen. Alles moet passen en voldoen aan de Europese regelgeving. Dan moeten de onderdelen worden ingekocht. Maar waar? Heeft jouw leverancier wat je nodig hebt, of moet je meerdere adressen af voor je alles voor een eerlijke prijs hebt? Als de losse onderdelen geleverd zijn, is het nog een hele klus om alles uit te zoeken en te monteren. Dit is een tijdrovende en niet-kostenefficiënte werkwijze die wij grotendeels voor je uit handen kunnen nemen. Wij kunnen je per project een complete kit leveren welke eenvoudig met voorgemonteerde connectoren aan te sluiten is. Dankzij de uitstekende relatie met onze Europese fabrikant, samen met de kennis van onze technici, zijn de mogelijkheden enorm.

De kits worden geproduceerd in Europa en zorgvuldig samengesteld in Hoogvliet. De onderdelen zijn uitsluitend van A-merken en uit voorraad leverbaar.

Hoe groot of klein je productie ook is, voor elke type aanhanger hebben wij een passende verlichtingskit. Door de modulaire opbouw van het systeem kan een kit naar wens worden samengesteld. De flexibiliteit zorgt voor op maat gemaakte service en gemak. De kits voldoen aan alle wettelijk gestelde normeringen en regelgeving. Alle certificaten en tekeningen kunnen wij aanleveren. Dat werkt tijd- en kostenbesparend bij de aanvraag van een CVO. De kits zijn compleet, eenvoudig te monteren en van zeer goede kwaliteit, tegen een aantrekkelijke prijs.

 

Voordelen van onze trailer verlichtingskits

  • Hoge kwaliteit materialen (IP68, EMC keur)
  • Europees fabricaat
  • CAD-tekeningen en certificaten beschikbaar
  • Modulair systeem, eenvoudig en snel te wijzigen
  • Volledig uit voorraad leverbaar
  • Voldoet aan regelgeving ECE R48
  • Geproduceerd volgens ISO 9001 en ISO 14001

 

Aan welk type aanhanger bouw jij?

       

 

Ontdek wat wij allemaal kunnen leveren voor de bouw van een aanhanger.

 

Kijk wat wij voor jou kunnen betekenen. Vraag de brochure aan en stel je eigen kit samen. Vul onderstaande gegevens in en wij sturen direct de brochure per email toe.