Vanaf nu verkrijgbaar, twee soorten spanrubbers | Intertruck
 
Home / Vanaf nu verkrijgbaar, twee soorten spanrubbers

Vanaf nu verkrijgbaar, twee soorten spanrubbers

Onze productmanagers zijn dagelijks bezig met het zo compleet en goed mogelijk maken van ons assortiment. In oktober 2017 hebben wij de kwaliteit van onze spanrubbers verbeterd door de productspecificaties aan te passen naar die van het materiaal EPDM. Dit thermoplastisch elastomeer heeft een verbeterde rek- en UV-bestendigheid.

Ondanks dat de productspecificaties van deze nieuwe spanrubbers beter zijn, krijgen wij toch nog vraag naar het oude, meer flexibeler en rekbaarder type. In de praktijk blijkt dat, afhankelijk van het beoogde gebruik, een andere materiaalsamenstelling nodig is. Daarom hebben wij, op verzoek van vele klanten, de eerder gevoerde natuurrubber versie weer in het assortiment opgenomen.

Wenst u een spanrubber met een optimale levensduur, onder behoud van rekbaarheid, dan kiest u de in oktober 2017 geïntroduceerde, herziene 0900X-serie. Deze zijn gemaakt van EPDM, een rekbestendig thermoplastisch elastomeer.

Wilt u liever een spanrubber met hoge rekbaarheid onder kleine handkracht voor een breder lengtebereik? Dan kiest u voor de IT 0405A-serie. Deze producten zijn gemaakt van soepel natuurrubber en hebben wij tot oktober 2017 in ons assortiment gehad. 

In de webshop zijn vanaf nu beide uitvoeringen te vinden, uiteraard met bijbehorende technische specificaties.

 

Publicatiedatum: 
donderdag, mei 31, 2018