Repareer uw remklauw met onze reparatiesets | Intertruck
 
Home / Repareer uw remklauw met onze reparatiesets

Repareer uw remklauw met onze reparatiesets

Het vervangen van een complete remklauw is een kostbare aangelegenheid. Daarom hebben wij een uitgebreid pakket aan reparatiesets, waarmee u eenvoudig een revisie uit kan voeren. Dit kunt u een besparing opleveren tot wel 90% ten opzichte van de aanschaf van een nieuwe remklauw.

De Intertruck reparatiesets zijn 100% uitwisselbaar met OE en hebben een garantie van 2 jaar. Met 394 artikelnummers is dit een zeer uitgebreid assortiment, goed voor 95% dekking.

Download hier de catalogus >

 

Hoe vindt u het juiste onderdeel zonder OE-nummer?

Onze documentatie is ontworpen in samenwerking met mensen uit de werkplaats. De juiste onderdelen zijn eenvoudig te vinden met het originele nummer op het typeplaatje van de remklauw.

Een aantal onderdelen zijn niet voorzien van een OE-nummer, zoals de sensorkap, hefboom, tandwiel en ketting. Deze onderdelen zijn eenvoudig te vinden in onze documentatie wanneer het voertuigmerk, type en het remsysteem bekend zijn. In sommige gevallen krijgt u meerdere zoekresultaten, waardoor een visuele controle nodig is. De afbeeldingen in onze catalogus zijn van hoge resolutie en de specificaties staan bij de afbeeldingen vermeld, waardoor de keuze eenvoudig gemaakt kan worden.

 

Bijvoorbeeld:

Onderstaande stelmechanismen zijn geschikt voor dezelfde toepassingen en hetzelfde remsysteem. Het rechter mechanisme is voorzien van een veer, terwijl de linker deze niet heeft. Dit is een visuele controle die gedaan moet worden voor u de juiste keuze kunt maken.

IT 0319K 00087 IT 0319K 00088

 

 

 

 

 

 

 

Onderstaande afdekkappen zijn geschikt voor dezelfde toepassingen en hetzelfde remsysteem. De linker is zonder stekeraansluiting, terwijl de rechter met stekeraansluiting en enkel geschakeld is. Ook dit is een visuele controle die gedaan moet worden voor u de juiste keuze kunt maken.

IT 0319K 00123 IT 0319K 00124

Heeft u liever hulp bij het maken van de juiste keuze? Uw contactpersoon helpt u graag.

 

Bekijk hier de reparatiesets in onze webshop >

 

Publicatiedatum: 
maandag, oktober 1, 2018