Nieuw in ons assortiment: Waterpompen | Intertruck
 
Home / Nieuw in ons assortiment: Waterpompen

Nieuw in ons assortiment: Waterpompen

Voor een goede werking van de motor is een optimaal functionerende koeling essentieel. De waterpomp is een belangrijk onderdeel in dit systeem, deze zorgt voor een goede koelvloeistof circulatie. Een goed werkende waterpomp helpt permanente schade aan de motor voorkomen.

Onze waterpompen zijn opgebouwd met kwalitatief hoogwaardige lagers en afdichtingen. Daarnaast worden alle onderdelen gecontroleerd en ondergaat elke pomp na assemblage een 100% kwaliteitscontrole.

Alle waterpompen worden volgens ISO 9001:2015 (TÜV) geproduceerd. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit garanderen en geven wij u 1 jaar volledige garantie bij eigenlijk gebruik.

Een goed functionerende waterpomp is een vereiste voor elk voertuig!

  • Het schoepenwiel heeft een optimale vorm waardoor de pomp met een zo laag mogelijke weerstand draait. Hierdoor blijven er minimale koelvloeistof resten achter;
  • De hoge kwaliteit van de lagers zorgt ervoor dat maximale werking wordt behouden bij gebruik tijdens hoge toerentallen;
  • O-ringen en pakkingen zijn tot zeer hoge temperaturen bestand;
  • De hoogwaardige en precieze afwerking van de behuizing zorgt voor een optimale koelvloeistof stroom.

Het assortiment omvat een geschikte waterpomp voor de meeste voertuig toepassingen in de Benelux. Elke pomp wordt geleverd met pakkingset en installatie instructie. In onze webshop zijn de waterpompen eenvoudig te vinden met behulp van een origineel nummer.

Bekijk hier het complete assortiment in onze webshop.

Wilt u liever een catalogus waarin alle artikelen overzichtelijk staan weergegeven? Bekijk hier onze waterpompencatalogus.

 

Publicatiedatum: 
dinsdag, april 24, 2018