Nieuw: olie, vet en vloeistof van Shell en OK | Intertruck
 
Home / Nieuw: olie, vet en vloeistof van Shell en OK

Nieuw: olie, vet en vloeistof van Shell en OK

Sinds jaar en dag staan wij in de markt bekend als One-Stop-Shop leverancier. Het leveren van onderdelen voor het bouwen, opbouwen en onderhouden van voertuigen is onze belangrijkste activiteit. Door de jarenlange ervaring begrijpen wij wat er naast het leveren van de onderdelen, nog meer nodig is om de markt te kunnen bedienen.

Ons imponerende portfolio biedt de branche een uitgebreide keuze aan onderdelen voor truck, trailer en bus, maar ook voor landbouw- en speciale voertuigen. Wij hebben altijd een focus gehad op de voertuigonderdelen en toebehoren en niet zo zeer op de benodigdheden in de werkplaats. Maar met de veranderingen in de distributieketen, zien we dat de vraag vanuit de markt ook veranderd. De vraag naar oliën, vetten en vloeistoffen krijgen wij al langer. En deze vraag kunnen we nu invullen met producten van twee mooie merken.

Intertruck gaat voor kwaliteit

Met het toevoegen van de merken Shell en OK bewijzen wij weer dat wij kwaliteit hoog hebben staan. De mogelijkheden zijn eindeloos maar de focus en daarmee de directe beschikbaarheid ligt nu op motorolie, versnellingsbakolie, hydrauliekolie, vet, koelvloeistof en ruitenwisservloeistof. We hebben eenheden van 1 liter tot wel 1000 liter en van elk product de nodige analyses en voertuigspecificaties beschikbaar.

 

Krachtig logistiek netwerk

De producten zelf zijn niet uniek. Maar door het opnemen ervan in ons assortiment, bieden we een stukje extra service aan de klant vanuit de One-Stop-Shop gedachte. Door ons logistieke netwerk, leveren wij de bestellingen de volgende dag uit voorraad in zowel Nederland als België.

In de schijnwerpers

Met deze uitbreiding willen wij weer duidelijk maken dat wij niet stilzitten. In de afgelopen periode stond de uitbreiding van het HD PartsCenter netwerk flink in de schijnwerpers. Daarnaast hebben we afgelopen jaar grote stappen gemaakt met de uitbreiding van het merkenportfolio. Zo hebben wij het assortiment verrijkt met gereedschappen door de samenwerking met GEDORE. Ook werden alle onderdelen die gebruikt worden op een D-Tec containerchassis, toegevoegd aan het assortiment.

In de afgelopen periode hebben wij de vraag uit de markt en ons aanbod naast elkaar gehouden en we zijn volop bezig om het gat hierin op te vullen. In de nabije toekomst zullen wij ons aanbod dan ook nog verder uitbreiden.

 

Publicatiedatum: 
dinsdag, juli 7, 2020