Intertruck en Textar gaan samenwerking aan | Intertruck
 
Home / Intertruck en Textar gaan samenwerking aan

Intertruck en Textar gaan samenwerking aan

Wij gaan samenwerken met TMD Friction

Onlangs zijn wij de samenwerking aangegaan met TMD Friction. Hierdoor kunnen wij vanaf nu ook alle Textar delen leveren. Een absolute meerwaarde voor beide partijen.

Werken aan een complete One-Stop-Shop

Sinds de oprichting in 1963 hebben wij gewerkt aan het opbouwen van een krachtig en zo compleet mogelijk merkenportfolio. Op die manier willen wij onze klanten een ruime keuze bieden aan producten van gerenommeerde merken voor verschillende productgroepen, voor truck, trailer, bus, bestelwagen en meer.
 
Door ons groeiende merkenportfolio, wordt onze One-Stop-Shop positie in de markt verstevigd en willen steeds meer grote fabrikanten de samenwerking met ons aangaan. En dat blijkt uit het tempo waarmee ons portfolio groeit. Vorig jaar voegde Intertruck Group nog Bosch toe aan het portfolio. “De samenwerking past perfect bij onze groeistrategie. De Textar producten zijn een welkome toevoeging aan ons groeiende assortiment A-merken.

Waarom TMD Friction kiest voor Intertruck

TMD Friction kiest bewust voor een selectieve distributie van de Textar delen. TMD Friction houdt de ontwikkelingen van de markt voortdurend in de gaten. Een nieuwe samenwerking zou helpen om de distributiekanalen en beleving voor klanten te verbeteren. De relatie tussen ons was een vanzelfsprekende ontwikkeling en draagt bij aan een verbeterde levering van hoogwaardige producten. Onze samenwerking is dan ook een logische stap voor TMD, omdat zij ons al jaren kennen als een betrouwbare distributiepartner met een jarenlange kennis en zeer brede dekking in de markt.

Directe beschikbaarheid

Bij Intertruck heeft u toegang tot het complete assortiment van Textar. Een deel hiervan hebben wij direct uit voorraad leverbaar, waaronder de remblokken en de remvoering. Door de intensieve samenwerking kunnen wij alle alle overige artikelen, mits voorradig in het distributiecentrum van TMD, snel leveren.

Alle beschikbare artikelen zijn toegevoegd aan onze webshop. Hier vindt u het complete assortiment en kunt u direct bestellen.

 

Publicatiedatum: 
dinsdag, mei 1, 2018