Intertruck en BOSCH starten samenwerking | Intertruck
 
Home / Intertruck en BOSCH starten samenwerking

Intertruck en BOSCH starten samenwerking

Onlangs zijn wij de samenwerking aangegaan met de fabrikant BOSCH. BOSCH staat al jaren bekend als een fabrikant van kwalitatieve onderdelen in de automotive industrie. Een aantal jaar geleden heeft BOSCH het strategische besluit genomen om hun naam ook te verstevigen in de Heavy Duty branche. Zij hebben daarom fors geïnvesteerd in de ontwikkeling van diverse productlijnen voor trucks. Gecombineerd met een sterk aandeel in de OE fabricage, is BOSCH inmiddels een speler die niet meer weg te denken is uit de huidige Heavy Duty markt.

 

Werken aan een complete One-Stop-Shop

Sinds de oprichting in 1963 hebben wij gewerkt aan het opbouwen van een krachtig en zo compleet mogelijk merkenportfolio. Op die manier willen wij onze klanten een ruime keuze bieden aan producten van gerenommeerde merken voor verschillende productgroepen, voor truck, trailer, bus, bestelwagen en meer.
 
Continu zijn wij bezig met de verbetering en uitbreiding van het aanbod. Er wordt geïnvesteerd in nieuwe klantconcepten, logistieke oplossingen en het uitbreiden van het assortiment. Bosch was een van de grote merken die nog ontbrak in ons merkenportfolio. Deze samenwerking past perfect bij onze groeistrategie. Bosch is dan ook een welkome toevoeging aan ons One-Stop-Shop assortiment.

Wij bieden onze klanten een uniek One-Stop-Shop concept. Het assortiment bestaat uit meer dan 39.000 artikelen, direct uit voorraad leverbaar. Daarnaast hebben wij, door een intensieve samenwerking met onze leveranciers, snel toegang tot meer dan 300.000 onderdelen.

Directe beschikbaarheid

Bij Intertruck heeft u toegang tot het complete assortiment van BOSCH. Dit assortiment bestaat uit meer dan 65.000 artikelen. Vanzelfsprekend hebben wij van BOSCH diverse artikelen op voorraad, waardoor wij snel kunnen leveren. Naast onder andere veel voorkomende diesel- en elektronische onderdelen, hebben we een brede voorraad van:

  • Accu's
  • Filters
  • Starters en dynamo's
  • Ruitenwissers

Alle 65.000 artikelen zijn toegevoegd aan onze webshop. Kijk in onze webshop voor het complete assortiment en bestel direct.
Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie over onze speciale accu voorverkoopactie.

 

 

Publicatiedatum: 
vrijdag, juli 14, 2017