Hoe stelt u de juiste diagnose? | Intertruck
 
Home / Hoe stelt u de juiste diagnose?

Hoe stelt u de juiste diagnose?

Door onze jarenlange ervaring in de branche, kennen wij als geen ander de problematiek die speelt bij werkplaatsen en wagenparkbeheerders. Met behulp van onze slimme oplossingen zorgt de beheerder voor optimale inzetbaarheid van de vloot. Gevolg is dat het wagenpark veilig en goed onderhouden de weg op gaat en de beheerder zich kan concentreren op de bedrijfsvoering.

Moderne vrachtwagens zijn uitgerust met gecompliceerde systemen en elektronica. Hierdoor is het een behoorlijke uitdaging om in de werkplaats een goede diagnose te stellen. Daarom is een professioneel diagnosesysteem essentieel om niet alleen grote defecten, maar ook de kleinste storingen op te sporen, zodat de monteur het voertuig weer snel de weg op kan krijgen.

Jaltest Diagnose

Jaltest is een eenvoudig bedienbare en intuïtieve oplossing, speciaal geschikt voor multimerk diagnose van de meest geavanceerde voertuigen en trailers. Daarnaast ondersteunt het systeem de monteur bij het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden en assisteert het bij het procesmatig lokaliseren en oplossen van gevonden fouten met de volgende modules:

  • Beheer van werkplaats-klant- en voertuiginformatie
  • Diagnose aan EBS modules, snelheids- en remblokslijtagesensoren meten
  • Voertuigtechnische informatie
  • Onderhoudsdata
  • Reparatietijden
  • Bedradingsschema’s
  • Technische releases
  • Probleemoplossing bij foutcodes
  • Probleemoplossing bij symptomen

Naast het diagnosticeren van voertuigen en trailers heeft Jaltest ook modules voor bussen, bestelwagens en pick-ups, landbouwvoertuigen, off-highway voertuigen, schepen en stationaire motoren. In één oogopslag uw gehele vloot administreren, monitoren en aansturen. Ongeacht waar u bent of waar u inlogt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Professionals

Diagnosesystemen zijn complex. Wij staan volledig achter de producten van Jaltest en hebben een Jaltest specialist in huis. Wij stellen echter hoge eisen aan de kwaliteitstandaard die wij als Intertruck stellen aan de diensten die wij leveren. Daarom hebben wij een betrouwbare en bovenal professionele partner gevonden in AA-Equipment voor het verzorgen van alle diensten rondom diagnose. De mensen binnen dit bedrijf hebben zich ruim elf jaar geleden gespecialiseerd op het gebied van truckdiagnosesystemen en tot op de dag van vandaag is dat de kernactiviteit van het bedrijf.

Uiteraard kunt u na het stellen van de diagnose bij ons terecht voor alle truck- en traileronderdelen die u nodig heeft voor het onderhoud of de reparatie aan uw voertuigen. Maar ook voor verbruiksmaterialen en werkplaatsbenodigdheden hebben wij een groot assortiment beschikbaar. Neemt u gerust contact met ons op of ga naar onze webshop webshop.intertruck.com voor inzicht in ons assortiment. Daar vindt u ook een overzicht van een aantal standaard Jaltest configuraties.

Bekijk Jaltest in onze webshop >

 

 

Publicatiedatum: 
dinsdag, februari 11, 2020