7-Polige toepassing voor agrarische 12V/24V aanhangers | Intertruck
 
Home / Trailerkits / 7-Polige toepassing voor agrarische 12V/24V aanhangers

7-Polige toepassing voor agrarische 12V/24V aanhangers

Door het toestaan van (land)bouwvoertuigen en aanhangers op de openbare weg, zijn er nogal wat wettelijke regels die gelden voor de bouw van het voertuig. Er zijn een aantal verordeningen en reguleringen opgesteld met betrekking tot de constructie als de maximale hoogte en breedte om deel te mogen nemen aan het verkeer. Maar ook de zichtbaarheid met verlichting, reflectoren en markeringen zijn aan strenge regels gebonden.

Een van de regels richt zich op de verlichting van het agrarische voertuig. Speciaal hiervoor hebben wij een standaard kit samengesteld. Deze standaard kit is geschikt voor agrarische voertuigen en aanhangers van maximaal 7,2 meter lang en 2,1 meter breed. Voor zowel open als gesloten aanhangers, kippers, mestwagens, transportaanhangers en speciale bouw. De kits voldoen aan alle wettelijk gestelde normeringen en regelgeving. Na montage van deze standaard kit, voldoet de aanhanger aan de Europese regelgeving R48. Uiteraard hebben wij alle documentatie op orde, alle certificaten en tekeningen kunnen wij aanleveren. Dat werkt tijd- en kostenbesparend.

Het maakt niet uit of je één set nodig hebt, of grote aantallen. Wij kunnen je een verlichtingskit leveren per gebouwd voertuig. En voldoet de standaard set niet aan de verwachting? Dankzij de modulaire opbouw, kunnen we de set eenvoudig en op korte termijn aanpassen zodat deze volledig in alle wensen voorziet. De sets bestaan uit een kabelboom, een set mooi vormgegeven achterlampen en de benodigde markeringen en reflectoren. Alleen de beste materialen en merken en voorzien van voorgemonteerde, gesealde connectoren zodat de delen na montage eenvoudig aan te sluiten zijn.

 

Artikelnummer: IT KIT S3 BASIS

Bekijk deze basis trailerkit in onze webshop.

 

Uitbreiding kit

Niet alleen de regels rondom zichtbaarheid van het voertuig of de aanhanger is duidelijk beschreven. Vooral het remsysteem heeft momenteel veel aandacht door de nieuwe eisen, de RDW-toelatingskeuring en de verplichte APK voor snelle landbouwvoertuigen. Uiteraard zijn wij op de hoogte van deze regels en voldoen onze producten aan de normen die worden gesteld. Wij helpen je graag bij het inzetten van de juiste onderdelen. Wij leveren alleen onderdelen die afkomstig zijn van fabrikanten en merken met een goede reputatie tegen een scherpe prijs. Alle producten zijn, indien nodig, voorzien van de juiste keuren en certificaten, welke wij vanzelfsprekend mee kunnen leveren.

 

Kijk wat wij voor jou kunnen betekenen. Vraag de brochure aan en stel je eigen kit samen. Vul onderstaande gegevens in en wij sturen direct de brochure per email toe. 

 

 

< Terug